Τρόποι και κόστος αποστολής/παράδοσης/παραλαβής προϊόντων

Α. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, δωρεάν, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 109 τκ

13561 Άγιοι Ανάργυροι – Αθήνα,στο χρόνο που σας βολεύει σε συνεννόηση μαζί μας,

Β. Παράίδοση στον τόπο που έχετε επιλέξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σύναψη της σύμβασης πώλησης. Η παράδοση στον τόπο επιλογής του πελάτη πραγματοποιείται:

1. Aπό μεταφορέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας είτε από μεταφορέα εξωτερικό συνεργάτη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας και αφορά τις περιπτώσεις παραδόσεων προιόντων εντός Αττικής. μέσα στα γεωγραφικά όρια κάλυψης από το δίκτυο της εταιρείας μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής στο χώρο του πελάτη, κατά περίπτωση, ανάλογα με το προιόν, τον όγκο και την αξία του και στις περιοχές που καλύπτει το φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , καθώς επίσης και ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Από τη δωρεάν αποστολή ενδέχεται να εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και διαφημιζόμενα είδη που έχουν ειδική τιμή (προσφορά).

Για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, όπως ψυγεία-ντουλάπες, ψυγειοκαταψύκτες κ.λπ., όπου δηλαδή είναι πιθανό να χρειαστεί γερανός ή ανυψωτικό για τη μεταφορά της συσκευής στο χώρο του πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να προτείνει στον πελάτη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή να προβεί σε ειδική χρέωση κατά περίπτωση, κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του πελάτη.

2. Μέσω μεταφορικής εταιρείας για τις απομακρυσμένες περιοχές και περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας. Σε αυτή τη περίπτωση, σε συνεννόηση μαζί σας, επιλέγεται είτε η μεταφορική εταιρεία – πρακτορείο που θα μας υποδείξετε, είτε εκείνη που θα σας προτείνει ο εκπρόσωπός μας ως καταλληλότερη για τη συγκεκριμένη περίσταση, ενημερώνοντάς σας συγχρόνως για το κόστος. Η χρέωση για την αποστολή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ έως το πρακτορείο ή την μεταφορική εταιρεία, θα είναι δωρεάν. [Από τη δωρεάν αποστολή ενδέχεται να εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και διαφημιζόμενα είδη που έχουν ειδική τιμή (προσφορά)]. Oσον αφορά στις παραδόσεις μέσω πρακτορείου ή μεταφορικής σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή, παρά μόνο με τραπεζική κατάθεση, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το κόστος των παραδόσεων μέσω μεταφορικών εταιρειών ή πρακτορείων που σας επικοινωνούμε, αφορά παραδόσεις που πραγματοποιούνται στο ισόγειο, στην εξωτερική είσοδο του τόπου παράδοσης που έχει δηλώσει ο πελάτης (π.χ. στην είσοδο της πολυκατοικίας).Φυσικά υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στο σημείο ή όροφο που επιθυμείτε. Σε κάθε περιπτωση σας ενημερώνουμε για το αντίστοιχο κόστος.

3. Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών – courier Αφορά την αποστολή προιόντων μικρότερου κατά βάση όγκου, σε όλη την επικράτεια, όπου υπάρχει πρόσβαση από τις εν λόγω εταιρείες. Η συνήθης χρέωση είναι 6 € για τα πρώτα 2 kg και 2 € για κάθε επιπλέον κιλό Για δυσπρόσιτες περιοχές θα ισχύουν ειδικές τιμές, τις οποίες και θα σας επικοινωνούμε. Εφόσον ένα προϊόν εμφανίζεται "άμεσα διαθέσιμο , οι παραδόσεις (είτε απευθείας στον πελάτη στις περιοχές που καλύπτει το δίκτυο καταστημάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε στην μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο που θα συμφωνηθεί , θα γίνονται μέσα σε 2 - 5 εργάσιμες ημέρες, ενώ οι παραδόσεις μέσω courier μέσα σε 1 – 3 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία, μεταφορά & παράδοση των προιόντων σας, τόσο με τα δικά μας μέσα όσο και με τις συνεργασίες που επιλέγουμε στο τομέα αυτό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε μας στο 2102610597

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρές στο kaselakis.gr

Αποτελέσματα: 0